Restaurant voor culinaire geneugtes
en zinnelijk genot

In restaurant ’t Lopend Vuurtje worden al uw zintuigen verwend. U ontdekt er heerlijke smaken en ruikt er bekoorlijke bereidingen. U ziet er een smaakvol interieur met zachte, warme kleuren. U voelt zich meteen ontspannen en relaxed. U hoort er de rust van Zoerselbos en het aangename geknetter van onze oude tegelkachel. Verwennerij ten top.

Familierestaurant voor
elke gelegenheid

Bovenal is ’t Lopend Vuurtje het familierestaurant in Zoersel en omgeving. Verjaardag te vieren of een jubileum? Een feestdag vieren samen met de familie? Dan verwelkomen we u graag in ons restaurant. Ook kinderen zijn hartelijk welkom: wij serveren voor hen aangepaste gerechten.

Romantisch tafelen

In restaurant ’t Lopend Vuurtje kunt u nog echt romantisch dineren. De charmante, ingetogen sfeer, de mooie met linnen gedekte tafels op ruime afstand van elkaar, dragen allemaal bij tot een intiem moment met uw geliefde.

Zakenlunch of zakendiner
in vertrouwelijke setting

Een zakelijke meeting in een serene omgeving waar u vertrouwelijke zaken kunt bespreken? In restaurant ’t Lopend Vuurtje kunt u in een confidentiële setting afspreken met zakenrelaties. Heel vlot bereikbaar aan de E34 tussen Antwerpen en Turnhout.

Maandelijkse menu’s, feestmenu en lunchmenu’s

Wij serveren iedere maand een aangepast menu, een lunchmenu en voor elke feestdag een passend feestmenu. Ook onze à la carte gerechten passen we iedere maand en daarbij vergeten we uiteraard vegetariërs niet. Op maandagavond bieden we een verrassingsmenu aan.

Open op feestdagen en
de eindejaarsperiode

Wij zijn open op zo goed als alle feestdagen. En voor gelegenheden als Moederdag, Valentijn, Pasen,… Ook onze kerstmenu en nieuwjaarsmenu zijn wijd en zijd gekend en enorm gegeerd. Reserveer altijd tijdig voor feestdagen want de plekjes zijn schaars en alom gewild.

Cadeaubon

Iemand een bezoekje aan ’t Lopend Vuurtje cadeau doen? Een cadeaubon is een schitterend idee, een geschenk dat heel erg geapprecieerd zal worden.

Allergieën en voedselintoleranties?

Heeft u last van voedselallergie of een bepaalde voedselintolerantie? Breng ons dan zeker vooraf op de hoogte. We houden er graag rekening mee.

Reserveer vandaag nog uw tafel in ’t Lopend Vuurtje!
Bel 03 309 22 03!
We kijken er naar uit u hartelijk te ontvangen!