Op vrijdagavond, op zondag, zowel voor lunch als diner serveren wij u volgend keuzemenu of deze gerechten in a la carte!
Zaterdagavond serveren wij enkel ons keuzemenu!
Deze menu serveren wij u graag vanaf 18.1.2025 t.m. 9.2.2025.
Artisanale broodjes – hoeveboter – hartige dips – bio olijfolie van Fantini
Eendenmousse-gerookte eend-rood lof-confit van rode ui-vijgen-noten-honing-rozijnentoast
of
Huisgemaakte garnaalkroketjes-gefruite peterselie
of
Gerookte zalm-roomkaas-mierikswortel-groene kruiden-rode biet-appel-croutons
Casseriasci-bospaddestoelen-Italiaans speck-tartufatasaus-parmezaan
of
Kalfszwezerik-schorseneren-oesterzwammen-kalfsjus(+€9.00)
Jonge tarbotfilet-witloof-grijze garnalen-mousseline-kervel
of
Parelhoenfilet-calvadossaus-krenten-appel-veenbessen-kroketjes
of
Filet pur Belgisch Wit Blauw-roomsaus met peper-champignons-frietjes(+€8.00)
Zanddeeg-compote van abrikoos-crème Suisse-witte chocolade-opgeslagen room
of
Vanilleroomijs-Callebaut chocolade-opgeslagen room-boudoirkoekje
of
Assortiment fijne kazen van Kaasmeester Van Tricht
of
Irish of Italian coffee
4 gangen keuzemenu €75 p/p
Met aangepaste wijnen t.m. het hoofdgerecht +€32.00 p/p
Glaasje dessertwijn of glas wijn voor bij uw kaas +€8.00
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën:noten,schaal-en schelpdieren,gluten en lactose. Gelieve deze bij Uw reservatie zeker door te geven. Het is voor onze chef niet mogelijk om de avond zelf nog een aanpassing te maken of een ander gerecht te voorzien. Alvast bedankt!
Op vrijdagavond, op zondag, zowel voor lunch als diner serveren wij u volgend keuzemenu of deze gerechten in a la carte!
Zaterdagavond serveren wij enkel ons keuzemenu!
Deze menu serveren wij u graag vanaf 21.2.2025 t.m. 23.3.2025.
Artisanale broodjes – hoeveboter – hartige dips – bio olijfolie van Fantini
Porchetta,Italiaans speenvarken-tartufatacrème-beukenzwam-parmezaan-gekruide croutons
of
Huisgemaakte garnaalkroketjes-gefruite peterselie
of
Krab-rammenas-hoeve-ei-verse kruiden-avocado-granaatappel
Gegratineerde coquilles-knolselder-buikspek-graanmosterd
of
Penne-chorizoworst-gegrilde paprika-tomaat-look-ui-basilicum-taggiasche olijven
Skrei-spinazie-schorseneren-grijze garnalen-mousseline
of
Kalfslende-savooikool-bloemkool-blackwell
of
Filet pur Belgisch Wit Blauw-roomsaus met peper-champignons-frietjes(+€8.00)
Panna cotta-chocolade-sinaasappel-karamel
of
Vanilleroomijs-Callebaut chocolade-opgeslagen room-boudoirkoekje
of
Assortiment fijne kazen van Kaasmeester Van Tricht
of
Irish of Italian coffee
4 gangen keuzemenu €75 p/p
Met aangepaste wijnen t.m. het hoofdgerecht +€32.00 p/p
Glaasje dessertwijn of glas wijn voor bij uw kaas +€8.00
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën:noten,schaal-en schelpdieren,gluten en lactose. Gelieve deze bij Uw reservatie zeker door te geven. Het is voor onze chef niet mogelijk om de avond zelf nog een aanpassing te maken of een ander gerecht te voorzien. Alvast bedankt!
Op vrijdag 14.2 (lunch en diner),zaterdag15.2,(diner) en zondag 16.2 (lunch en diner), serveren wij u volgend valentijnsmenu!
Artisanale broodjes – hoeveboter – hartige dips – bio olijfolie van Fantini
Porchetta,Italiaans speenvarken-tartufatacrème-beukenzwammen-parmezaan-gekruide croutons
of
Huisgemaakte garnaalkroketjes-gefruite peterselie
of
Couscous van bloemkool-appel-coquilles-gerookte paling-mierikswortel-hoeve-ei
Casseriasci-chorizo-gegrilde paprika-taggiasche olijven-tomaat-look-ui
of
Brandade van skrei-primeurasperges-Noordzeegarnalen-mousseline
Jonge tarbotfilet-witloof-aardappeltjes-graanmosterdsaus-peterselie
of
Kalfsfilet-roomsaus met dragon en zwarte peper-champignons-kroketjes
Crumble van zanddeeg-passievucht en mango-crème Suisse-witte chocolade-opgeslagen room
of
Vanilleroomijs-Callebaut chocolade-opgeslagen room-boudoirkoekje
of
Assortiment fijne kazen van Kaasmeester Van Tricht
of
Irish of Italian coffee
4 gangen keuzemenu €79 p/p
Met aangepaste wijnen t.m. het hoofdgerecht +€32.00 p/p
Glaasje dessertwijn of glas wijn voor bij uw kaas +€8.00
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën:noten,schaal-en schelpdieren,gluten en lactose. Gelieve deze bij Uw reservatie zeker door te geven. Het is voor onze chef niet mogelijk om de avond zelf nog een aanpassing te maken of een ander gerecht te voorzien. Alvast bedankt!