
Op vrijdagavond,zaterdagavond en op zondag zowel voor lunch als diner serveren wij u graag ons keuzemenu, natuurlijk is het dan ook mogelijk om a la carte te eten!
DEZE MENU SERVEREN WIJ U GRAAG VANAF 22/9!
Eventuele wijzigingen in ons keuzemenu kunnen we niet uitsluiten en gerechten/ingrediënten kunnen dus vervangen worden.
Fijne amuses
Artisanale broodjes – hoeveboter – hartige dips – bio olijfolie van Fantini
Kwartel – ganzenlever – vijg – rood-en witlof – noten – honing – peer
of
Huisgemaakte garnaalkroketjes – gefruite peterselie
of
Tonijn – nobashigarnaal in panko – Chinese kool – koriander – limoen – curry – granaatappel
Brandade van kabeljauw – Noordzeegarnalen – kappertjes – lente-ui – mousseline
of
Pasta – inktvis – look – olijfolie – tomaat – paprika – taggiasca olijven
Lengfilet – mosselen – nage – bieslook – pernod – aardappelen – witte selder – wortel
of
Kalfsfilet – champignons – groene peper – cognac – room – knolselder
of
Filet pur Belgisch Wit Blauw – béarnaise – sla – tomaatjes – frietjes(+€7.50)
Parfait van koffie – nougatcrème – sinaasappel – chocolade
of
Vanilleroomijs – Callebaut chocolade – opgeslagen room – boudoirkoekje
of
Assortiment fijne kazen van Kaasmeester Van Tricht
of
Irish of Italian coffee
4 gangen keuzemenu €70 p/p
Met aangepaste wijnen t.m. het hoofdgerecht +€30.00 p/p
Glaasje dessertwijn +€8.00
Glas wijn voor bij uw kaasbordje €6.5/€8
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën:noten,schaal-en schelpdieren,gluten en lactose. Gelieve deze bij Uw reservatie zeker door te geven. Het is voor onze chef niet mogelijk om de avond zelf nog een aanpassing te maken of een ander gerecht te voorzien. Alvast bedankt!

